مراکز زیارتی مانند قم و مشهد نوعی جهانیگرایی منحصر به فرد را به نمایش میگذارند. برخلاف مراکز شهری مانند دبی، جایی که سلسله مراتب اقتصادی اغلب جوامع را تفکیک میکند، زیارتگاههای ایرانی احساس برابری را میان زائران با پیشینههای مختلف ترویج میدهند. آسیای جنوبیها در بازارها، مساجد و حیاطهای زیارتگاهها با عراقیها، افغانها، لبنانیها و دیگران ملاقات کرده، غذاها را به اشتراک میگذارند و اقلام مذهبی میخرند. این همآمیختگی یک حس مشترک از جامعه معنوی را تقویت میکند و آنان را جدای از اختلافات سیاسی به هم پیوند می زند.
در روزهای پیشرو، انتشارات آی. بی. تاریس، کتابی ارزشمند درباره ارتباطات مستمر ایران و جهان اقیانوس هند منتشر خواهد کرد.
اکوسیستم استارتاپی هند اکنون میزبان بیش از 200 استارتاپ فعال در حوزه هوش مصنوعی مولد است که تمرکز اصلی آنها بر ارائه راهحلهای سازمانی است.
دبیر انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران با بیان اینکه اگر ریسکها و هزینههای حضور شرکتهای ایرانی در این بازار پوشش داده شود بخش خصوصی از حضور در بازسازی بیروت استقبال میکند، گفت: به هرحال با یک منطقه پرریسک مواجه هستیم اما از آنجایی که احیانا منابع مورد نیاز از طرف ایران فاینانس میشود، ریسک این بخش کاهش و ریسک متوجه درگیریها و کشمکشهای نظامی خواهد شد
دانشکده اسماعیل یوسف،که امروزه به «College I Y » نیز شناخته می شود، چهارمین دانشکده قدیمی بمبئی است که توسط دولت ماهاراشترا اداره می گردد. این دانشکده قدیمی در منطقه جوگشوری در سمت شمال و غرب بمبئی واقع شده است. احداث این دانشکده در سال ۱۹۲۴ با حضور سر لزلی اورم ویلسون فرماندار و نماینده دولت بریتانیا در شهر بمبئی آغاز و در سال ۱۹۳۰ میلادی با همت و پشتیبانی بازرگانی بنام حاج اسماعیل یوسف با مساحت ۱۲۰ هکتار تاسیس گردیده است که امروزه بعلت تصرف مردمان مستمند حاشیه نشین و ایجاد حلبی آباد، مساحت آن به ۵۴ هکتار کاهش یافته است.
کانال پرطرفدار هندی Think School با بیش از ۴.۵ میلیون دنبال کننده در یوتیوب به دلایل شکست ناپذیری ایران در مقابل آمریکا و اسرائیل پرداخته و توصیه هایی را به رهبران هند برای درس آموزی از تجربه ایران ارائه می کند.
افغانستان سال گذشته ۲۱ تن زعفران تولید کرد، اما ۶۷ تن صادرات زعفران داشت!
بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مومبای در سال ۱۹۶۴ میلادی فعالیت خود را با افتتاح بخش زبان فارسی در محیط دانشگاهی کالینا کلانشهر بمبئی یکی از دو محیط دانشگاهی خود دانشگاه مومبای آغاز کرد و در سال جاری شصتمین سال خود را با برگزاری «جشن بهار» با همت و همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران جشن گرفت.
مرکز پژوهش های اتاق ایران با انتشار گزارش " بررسی سیاست تجاری هند"، ضمن بررسی سیاست تجاری این کشور روابط هند با ایران را در بستر این سیاست مورد واکاوی قرار داده است. پژوهش پیش رو نخست به معرفی مهمترین سیاست های کلان اقتصادی هند می پردازد تا یک زمینه کلی از اقتصاد این کشور و جایگاه تجارت خارجی در آن ارائه کند. سپس وارد مبحث تجارت خارجی شده و سند سیاست تجاری این کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت و پس از معرفی دقیق آن و بخش های مختلف، به ارزیابی تأثیر آن بر اقتصاد و تجارت خارجی هند پرداخته خواهد شد. به دنبال آن، روابط تجاری ایران و هند و مهمترین موانع و فرصت های آن در زمینه این سند به بحث گذاشته خواهد شد و در نهایت، برخی پیشنهادها و راهکارهای کلان در این حوزه ارائه می شود.
هند امروزه یک قدرت تأثیرگذار در نظام بینالملل است. صنعت و اقتصاد درحالرشد و دموکراسی پهناور و متکثر، از مواردی است که تصویر هند را برمبنای ابژههای نظام جهانی ساختبندی کرده است. سینمای هندوستان (بالیوود) نیز ازجمله منابع و عوامل مهم و تأثیرگذار در بافت و ساختار هویت ملی هند و همچنین ادراک تصویر و برندینگ هند جهانی در محیط بینالملل امروزی است.
روند بازتوزیع منابع قدرت و ثروت در اقتصاد سیاسی بینالملل سرعت گرفته است. همچنین، تغییرات اقلیمی تأثیرات فزایندهای بر سیاستهای اقتصادی دولتها دارد. متأثر از این روندها، بازنویسی قواعد اقتصاد سیاسی بینالملل نیز بهطور فزایندهای در جریان است. چین و ایالات متحده در کانون روند بازتوزیع قدرت و بازنویسی قواعد در اقتصاد سیاسی بینالمللی قرار دارند. رقابت فزاینده و پیچیدهشونده این دو قدرت بر حوزههای مختلفی از اقتصاد جهانی تأثیرات فزایندهای دارد. یکی از مهمترین حوزههای رقابت این دو قدرت در بازطراحی زنجیرههای جهانی ارزش و بازنویسی قواعد این زنجیرهها بروز و ظهور یافته است. افزون بر این گذار به توسعه سبز و کم کربن نیز برای قدرت های تجاری اهمیت فزاینده ای می یابد.
پارسی ها یک اقلیت بسیارکوچکی در هند هستند با این حال، سه نفر از ۱۰ میلیاردر برتر کشور هند پارسی هستند. پارسیان، هند را موطن اصلی خود می دانند و پس از استقلال هند نیز با جامعه هماهنگ شدند و توانستند بسیاری از سمت های مهم و گوناگون را بدست آورند و علاوه بر آن در کارهای خیریه همچون احداث بیمارستان های تخصصی، دانشگاه و دانشکده های مختلف و غیرو همت گماشتند.