مرکز پژوهش های اتاق ایران با انتشار گزارش " مروری بر تجربه چند اتاق مشترک موفق و آموزه های آن برای ایران" به مطالعه تجربه چند اتاق مشترک بازر گانی در دنیا پرداخته و سپس ضمن مصاحبه با تعدادی از اتاق های مشترک بازرگانی در ایران، چالشها و موانع کارکردی این اتاقها در ایران را بررسی و در پایان توصیه سیاستی ارائه شده است.
مرکز پژوهش های اتاق ایران گزارشی از دیپلماسی اقتصادی جمهوری تاجیکستان منتشر کرده است.
در گزارش «بسته سیاستهای توصیهای حکمرانی پیشرفت دولت چهاردهم» که به همت چند تن از پژوهشگران توسعه ملی تدوین شده، مجموعه توصیههای منطبق بر حکمرانی پیشرفت به دولت چهاردهم ارائه شده است.
مرکز پژوهش های اتاق ایران گزارشی از دیپلماسی اقتصادی عربستان سعودی منتشر کرده است.
مرکز پژوهش های اتاق ایران گزارشی از سیاست تجاری امارات متحده عربی منتشر کرده است.
مرکز پژوهش های اتاق ایران گزارشی از شرایط ژئوپلیتیک ایران و تاثیر آن بر بخش خصوصی منتشر کرده است.
گزارش «اولویت های همکاری اقتصادی-تجاری با چین» به درخواست معاونت اقتصادی اتاق تهیه (27/10/1394 لغایت 30/7/1394) گردید که مبتنی بر چهار بخش می باشد.
یوتیوبرهای بسیاری از پاکستان اومدن ایران و در فقدان کوچکترین راهبردی در حوزه ی گردشگری و تبلیغ برای جذب گردشگر از پاکستان همین یوتیوبرهای پاکستانی که با جیب خودشون اومدن تاثیرزیادی در این روند داشتن.
دیپلماسی عمومی شیعی جمهوری اسلامی به عنوان بخشی مهم از دیپلماسی عمومی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارای زمینههایی است که بر اساس این زمینهها، ظرفیتها و محدودیتهای میدان عملیاتی دیپلماسی عمومی شیعی جمهوری اسلامی ایران پدید آمده است.
برای بسیاری از مشتریان، اعتبار برند یک محصول با کشور سازندهی آن در ارتباط است. حتی اگر آن تولیدکننده را نشناسند، به اعتبار کشور مبدأ برند، آن کالا را تهیه میکنند. بهعنوان نمونه خیلیها به کیفیت محصولات الکتریکی ژاپنی و کرهای، ابزارآلات و تکنولوژی فنی آلمانی و یا لوازم آرایشی و بهداشتی فرانسوی اعتقاد راسخ دارند و محصولات این کشورها را در اولویتشان قرار میدهند. در سالیان اخیر، محققین بر روی این موضوع بیشتر متمرکز شدهاند و سعی کردهاند به آن بهای بیشتری بدهند.
https://t.me/nationbranding
کتاب «الگوی راهبردی برندسازی ملی ایران» تألیف دکتر ابوالفضل وَلَوی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شد.