ایران
گفت و گوی سیمافکر با حمیدرضا فرتوک زاده
أميمة بلاگر گردشگر عرب مقیم آلمان سفرهای خود و همسرش را در وبلاگش به اشتراک می گذارد.
سـخنرانی پیـش رو، ارائـۀ نتایـج پژوهشـی پژوهشی از دکتر نعیم شرافت بـا عنـوان طراحـی مؤلفه هـای فرهنگـی اجتماعــی تقویــت برنــد جمهــوری اسلامی ایــران در کشــور عــراق اســت.
یک کاربر اماراتی در یوتیوب ویدئوهای با کیفیت 4K از ایران در حساب خود منتشر کرده است.
پادکست ایران به زبان عربی با هدف ایجاد بینش عمیق نسبت به ایران برای مخاطبان جهان عرب توسط عدنان زمانی راه اندازی شده است.
در روزهای پیش‌رو، انتشارات آی. بی. تاریس، کتابی ارزشمند درباره ارتباطات مستمر ایران و جهان اقیانوس هند منتشر خواهد کرد.
گزارش استراتژی توسعه جزایر سه گانه ابوموسی، تنب کوچک، تنب بزرگ توسط مرکز پژوهش های اتاق ایران منتشر شد.
برندسـازی ملـی ایـران بـا چالشهـای پیچیـده ای در زمینه هـای مختلـف مواجـه اسـت کـه نیازمنـد ایجـاد گفتمـان یکپارچـه و راهبردهـای هماهنـگ اسـت.
برخی بر این باورند که الجولانی قادر خواهد بود یا غرب او را قادر خواهد ساخت که بر سوریه حکم براند، زیرا رویکرد اطلاعاتی آمریکا در طی دهه‌ها بر مبنای حمایت از (اخوان المسلمین – خط قطبی) استوار بوده است. بله، اکثر ناظران و تحلیلگران معتقدند که اسلام مورد نظر آمریکا، مدل اخوانی است که در مقابل اسلام محمّدی اصیل قرار دارد.
رسانه اکنون دیگر صرفاً یک نهاد اجتماعی نیست، بلکه به یک صنعت تبدیل شده است؛ این تنها صنعتی است که به جای کالا یا خدمات، اطلاعات، ایده‌ها، تحلیل‌ها، فرهنگ و تمدن می‌فروشد. با این حال، هدف مشترک همه صنایع و رسانه، کسب حداکثر سود است. بنابراین، صاحبان رسانه و کارکنان آن هیچ‌گاه اقداماتی انجام نمی‌دهند که به هر شکلی فرآیند کسب سود را مختل کند.
ریشه‌یابی سیاست‌های «فارسی‌زدایی» و «هویت‌زدایی» در افغانستان که در قالب جزئی‌تر سیاست «تمدن‌زدایی» از خراسان قدیم و در طول نزدیک به ۲۰۰ سال «استراتژی استعماری بریتانیا» درکل حوزه تمدنی ایران فرهنگی انجام شده است؛ از جمله مسائلی است که در کنار مسائل روز جنگ‌های خانمان‌سوزی که پای «ترور» و «تروریسم» را هم به این کشور و منطقه باز کرده، مورد بحث و واکاوی قرار گرفته است. دکتر سپنتا بر این اعتقاد است که با سیاست «همگرایی منطقه‌ای»‌ که امری امکان‌پذیر است، می‌توان بر همه مشکلات در حوزه تمدن ایران فرهنگی، غلبه کنیم و اگر اکنون از آن غفلت کنیم، نسل آینده این کار را خواهد کرد.
دولت جمهوری اسلامی ایران براساس اصل یازدهم قانون اساسی و مبانی دینی حکومت موظّف است سیاست کلّی خود را بر پایه ائتلاف و اتّحاد ملل اسلامی قرار داده و در راستای "تحقّق وحدت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جهان اسلام" کوشش پیگیر به عمل آورد؛ این مهم مستلزم انجام مطالعات مرتبط در ابعاد مختلف خصوصاً عرصه فرهنگی و سیاسی است.

راهکارهای برند سازی ملی ایران

ارتباط با ما

بزرگراه ...، خیابان ب.....، پلاک ... واحد ...

021-12345678

info@irbrand.ir