چین
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: به دنبال توسعه سرمایه‌گذاری مشترک با کشور چین در حوزه تجدیدپذیرها هستیم و در همین راستا نیز وزیر نیرو در نشست این کشور حاضر شده است.
در گزارش حاضر مطالعه اي بر روي صنعت نمايشگاهي کشورهاي آلمان، امارات متحده عربي، ترکيه، چين و تايلند با هدف بررسي الگوهاي به کار گرفته شده در اداره امور نمايشگاهها در کشورهاي موفق در اين صنعت صورت گرفته است.
پوشیدن لباس‌های سنتی چینی طی سال‌های اخیر در میان شمار فزاینده‌ای از جوانان، به‌ویژه کسانی که بین سال‌های 1995 تا 2009 متولد شده‌ و به عنوان «نسل زِد» مشهور گشته‌اند، به یک روند مد روز تبدیل شده است.
دیپلماسی مردم با مردم:پیشران دیپلماسی بنیادینِ کشور بزرگ در سال­های اولیۀ چین جدید، وظیفۀ مبرم دیپلماسی، جلب درک و حمایت بیشتر کشورها و مردم آن­ها بود. با توجه به شرایط، رئیس مائو تسه تونگ، نخست وزیر ژو انلای و دیگر بنیان­گذاران جمهوری خلق تصمیم گرفتند که در جبهۀ دیپلماتیک، باید بر مردم تمرکز کنیم، با مردم کار کنیم و به آن­ها امیدوار باشیم.
به دعوت رادیو و تلویزیون مرکزی چین، یک گروه مستندساز از صدا و سیمای ایران به سرزمین کهن و در عین حال مدرن چین آمده‌اند تا یک سفر دو هفته‌ای را در دل فرهنگ و فناوری آغاز کنند. اکنون پس از یک هفته، این گروه ایرانی با سفر در شهر جانگ جیا کو به درکی عمیق از فرهنگ سنتی، صنایع مدرن و نوآوری های فناوری چین رسیده‌اند.
چین به عنوان مرکز چند مورد از بزرگترین شرکت­های دنیا، آموزه­ هایی را در اختیار کسانی قرار می­دهد که به تازگی تغییر شرایط به دورکاری را پذیرفته ­اند.
مرکز پژوهش­های اتاق ایران ضمن انتشار گزارشی با عنوان " ایران و چین: آینده دیپلماسی اقتصادی"، به بررسی جایگاه چین در اقتصاد سیاسی ایران و چگونگی گسترش و چشم ­انداز روابط اقتصادی و سیاسی با این کشور می­پردازد.
دیپلماسی مردم با مردم:پیشران دیپلماسی بنیادینِ کشور بزرگ در سال­های اولیۀ چین جدید، وظیفۀ مبرم دیپلماسی، جلب درک و حمایت بیشتر کشورها و مردم آن­ها بود. با توجه به شرایط، رئیس مائو تسه تونگ، نخست وزیر ژو انلای و دیگر بنیان­گذاران جمهوری خلق تصمیم گرفتند که در جبهۀ دیپلماتیک، باید بر مردم تمرکز کنیم، با مردم کار کنیم و به آن­ها امیدوار باشیم.
کشور چین با ارتقاء صنعتی سریع در طول زنجیره ارزش جهانی کالاهای صنعتی، در طول یک نسل، از یک جامعه کشاورزی فقیر به یک کشور با درآمد متوسط و همچنین بزرگ‌ ترین تولیدکننده کالاهای صنعتی در جهان تبدیل شده ‌است.
مرکز پژوهش­های اتاق ایران با انتشار گزارش " دلالت­های تحول در سیاست­های توسعه­ ای چین برای دیپلماسی اقتصادی" به بررسی سیاست های توسعه چین، نقش و جایگاه چین در نظام بین ­الملل، روابط این کشور با قدرت­های بزرگ و نقش ایران در دیپلماسی اقتصادی این کشور می پردازد.
امروزه با توجه به وابستگی متقابل مردم سراسر جهان در زمینه امنیت و منافع، کشورها به اعضای یک جامعه با آینده‌ای مشترک تبدیل شده‌اند. چین در تکمیل بنای جامعه‌ای نسبتاً بالنده در همه جوانب و در مسیر جدید ایجاد یک کشور سوسیالیست مدرن از هر نظر، در مرحله‌ای حساس قرار دارد. درواقع، سوسیالیسم با ویژگی‌های چینی وارد عصر جدیدی شده است.
روند بازتوزیع منابع قدرت و ثروت در اقتصاد سیاسی بین‌الملل سرعت گرفته است. همچنین، تغییرات اقلیمی تأثیرات فزاینده‌ای بر سیاست‌های اقتصادی دولت‌ها دارد. متأثر از این روندها، بازنویسی قواعد اقتصاد سیاسی بین‌الملل نیز به‌طور فزاینده‌ای در جریان است. چین و ایالات متحده در کانون روند بازتوزیع قدرت و بازنویسی قواعد در اقتصاد سیاسی بین‌المللی قرار دارند. رقابت فزاینده و پیچیده‌شونده این دو قدرت بر حوزه‌های مختلفی از اقتصاد جهانی تأثیرات فزاینده‌ای دارد. یکی از مهمترین حوزه‌های رقابت این دو قدرت در بازطراحی زنجیره‌های جهانی ارزش و بازنویسی قواعد این زنجیره‌ها بروز و ظهور یافته است. افزون بر این گذار به توسعه سبز و کم کربن نیز برای قدرت های تجاری اهمیت فزاینده ای می یابد.

راهکارهای برند سازی ملی ایران

ارتباط با ما

بزرگراه ...، خیابان ب.....، پلاک ... واحد ...

021-12345678

info@irbrand.ir