رئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی ایران گفت: ایران در تولید علم هوش مصنوعی رتبه ۱۷ دنیارا داراست.
دیپلماسی شهری پدیدهای نوین و در حال تکامل است که به شهرها کمک میکند در عرصههای بینالمللی مستقلانه عمل کنند و تأثیر خود را بر سیاستها و اقتصاد جهانی گسترش دهند.
پروژه سامانه مدیریت دانش و اسناد مبتنی بر هوش مصنوعی از شرکت خلاق پیشگامان نوین افزار ثریا در تاریخ 14 آذر 1402 در پنل سامانه های اداری و حکمرانی توسط آقای محمدرضا رزاقی ارائه شد.
پروژه هوش مصنوعی چگونه میتواند به سیاستگذاری کمک کند؟ از اندیشکده سیاست پژوهان علم، فناوری و نوآوری در تاریخ 11 بهمن 1402 در پنل تحول حکمرانی توسط خانم فاطمه بابائیان ارائه شد.
ظهور هوش مصنوعی مولد در حال بازتعریف بازارهای شغلی در سراسر جهان است، با تأثیرات مختلف که به زمینههای منطقهای بستگی دارد.
اکوسیستم استارتاپی هند اکنون میزبان بیش از 200 استارتاپ فعال در حوزه هوش مصنوعی مولد است که تمرکز اصلی آنها بر ارائه راهحلهای سازمانی است.
هوش مصنوعی به ابزاری حیاتی برای کسبوکارهای مدرن تبدیل شده، اما مسیر ادغام آن با سازمانها پیچیدگیهای خاص خود را دارد.
هوش مصنوعی در سراسر آفریقا در حال تحول است و نوآوریهایی برای حل چالشهای دیرینه به همراه آورده است.
سازمان جهانی گردشگری (UN Tourism) چالش جهانی هوش مصنوعی را آغاز کرد.
کتاب «دیپلماسی هوش مصنوعی؛ چالشها و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران»، به معرفی نسل نو ظهور «دیپلماسی هوش مصنوعی» میپردازد و ضمن تشریح کارویژههای هوش مصنوعی در عرصه دیپلماسی و روابط بین الملل، توصیههای راهبردی جهت بازیگری کنشمند ج.ا. ایران در این عرصه نوظهور ارائه می دهد.
ریاض، پایتخت عربستان سعودی، در حال برگزاری هشتمین دوره کنفرانس ابتکار سرمایهگذاری آینده در مرکز همایشهای بینالمللی ملک عبدالعزیز با شعار «یک افق بینهایت... سرمایهگذاری امروز برای شکل دادن به فردا» است. مهمترین موضوعات مطرح شده در این همایش شامل نقش آفریقا در اقتصاد جهانی، تقویت نقش زنان در موقعیتهای رهبری، ثبات اقتصادی ، توسعه عادلانه و مبارزه با تغییرات آب و هوایی، هوش مصنوعی، نوآوری، سلامت و مسائل ژئوپلیتیک است.