مجموعه وبینارهای پويش ملي صادرات منتشر شد.
در این وبینار با مبانی و نکاتی از صادرات به کشورهای عربی آشنا می شوید.
لایو دکتر رحیم محترم و محمد یوسفی آرامش در خصوص شروع صادرات و واردات می تواند به شما کمک کننده باشد،آموزش رایگان صادرات و واردات این لایو را که از اینستاگرام تهیه شده، از ببینید.
در این سمینار سرفصلهای قوانین حمل و نقل بین الملل توسط مصطفی نظام پرور ارائه می شود.
در پاکستان، افغانستان و عراق بازار فروش آرد و روغن وجود دارد درحالیکه ظرفیت تولید این موارد در کشور بلا استفاده مانده است.
حضور کالاهای ایرانی در بازارهای جهانی از جمله دغدغههای اصلی امروز کشور در جهت بهبود صادرات و به تبع آن بهره مندی از حداکثر ظرفیت تولید داخلی در راستای تحقق نامگذاری 1399 توسط مقام معظم رهبری با عنوان "سال جهش تولید" میباشد. برای دستیابی به این هدف و با نگاه بلند مدت و ملی به بحث صادرات، برند سازی محصولات استراتژیک غیر نفتی ایران هم به جهت مزیت های نسبی در حجم و کیفیت تولید و هم به جهت ارتباط با ریشههای هویتی برند ملی ایران، در اولویت برنامه ریزیهای مرتبط با صادرات قرار میگیرد.
صادرات فرش ایران به پایینترین حد در سه دهه گذشته رسیده است، بهطوری که ایران، پس از چند دهه، جایگاه خود را بهعنوان بزرگترین صادرکننده فرش جهان به رقبایی مانند هند، نپال، چین، پاکستان، ترکیه و مصر واگذار کرده است.
باشگاه شرکت های صادراتی دانش بنیان IHTECC با ماموریت ارتقای برند ملی در بازارهای بین المللی در سال 98 شروع به کار کرد. این باشگاه تحت حمایت کریدور خدمات فناوری تا بازار، مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و کریدور صادرات به ارائه خدمات ارزیابی صادرات میپردازد.
پروژه بررسی ظرفیت ها و چالش های توسعه، تولید و صادرات میگو از موسسه مطالعات و توسعه محیط زیست آب و کشاورزی در تاریخ 13 دی 1402 در پنل کشاورزی و امنیت غذایی توسط آقای امیرحسین نصرتی ارائه شد.
Pavel Lazhintsev یک بلاگر روسی است که به بررسی فرصت های کسب و کار روسیه در کشورهای دیگر تمرکز دارد.
دبیر انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران با بیان اینکه اگر ریسکها و هزینههای حضور شرکتهای ایرانی در این بازار پوشش داده شود بخش خصوصی از حضور در بازسازی بیروت استقبال میکند، گفت: به هرحال با یک منطقه پرریسک مواجه هستیم اما از آنجایی که احیانا منابع مورد نیاز از طرف ایران فاینانس میشود، ریسک این بخش کاهش و ریسک متوجه درگیریها و کشمکشهای نظامی خواهد شد
ایران در حال اجرای برخی از جاهطلبانهترین مگاپروژههای زیرساختی در دنیاست. از انتقال آب از دریای عمان تا توسعه بندر چابهار.