در قلب آسیای مرکزی، جایی که کوههای سر به فلک کشیده و دشتهای وسیع با هم ملاقات میکنند، در دره زرافشان تاجیکستان، شاهد تابلوی نقاشی از رنگها و طعمهای بینظیر هستیم. غذاهای این سرزمین، دریچهای به سوی فرهنگ و هویت غنی مردم باستان میگشایند. عطر و طعم بینظیر این غذاها، هر ذائقهای را به وجد میآورد. از پلوهای مجلسی و خورشتهای سنتی گرفته تا نانهای محلی و شیرینیهای خوشمزه، تنوع و گوناگونی در دنیای غذاهای تاجیکستان و آسیای مرکزی حرف اول را میزند.
مرکز پژوهش های اتاق ایران گزارشی از دیپلماسی اقتصادی جمهوری تاجیکستان منتشر کرده است.