در دوران کنونی که آن را عصر گذار از نظم دولتمحور وستفالیایی به نظم چندمحور پساوستفالیایی نام مینهند، لزوم تجدیدنظر در مفاهیم و مظاهر نظم پیشین مانند حاکمیت ملی، منافع ملی، امنیت ملی و جامعه بینالمللی و ارائه بدیلهایی همچون حاکمیت فراملی، منافع بشری، امنیت بشری، حقوق بشر یا جامعه جهانی احساس میشود تا پاسخگوی مشکلات و تنگناهای مشترکی باشد که دیگر در قالب نگرش سنتی دولتمحور قابل تدبیر نیستند. به همین دلیل برخی از رویکردهای نظری روابط بینالملل مانند مکتب انگلیسی یا جهانوطنگرایی میکوشند به اقتضائات وضعیت جدید نظام جهانی توجه کنند و طرح نوینی را برای تعاملات جوامع انسانی دراندازند.
پروژه مسیر امنیت غذایی از موسسه مطالعات و توسعه محیط زیست، آب و کشاورزی (ماکا) در تاریخ 17 بهمن 1402 در پنل آب و کشاورزی توسط آقای محمدجواد مختاری ارائه شد.
گزارش کانال یوتیوبی محاور به زبان عربی از شهرهای موشکی زیرزمینی ایران 800 هزار بازدید کننده در یوتیوب داشته است.
کانال مصری مخبر اقتصادی با مدیریت دکتر اشرف ابراهیم با 2.47 دنبال کننده در یوتیوب ویدئویی درباره قدرت موشکی ایران (به زبان عربی) تولید کرده است.
ایفای نقشهای منطقهای توسط بازیگران دولتی تابع عوامل مختلفی مانند ایدئولوژی جهت دهنده به سیاست خارجی، ماموریتهای محول شده به بازیگران منطقهای توسط قدرتهای جهانی و سطح قدرت ملی است.
شبکه المیادین مستندی درباره شهید حسن طهرانی مقدم پدر موشکی ایران منتشر کرده است.
با بالارفتن تنش ها در منطقه CaspianReport ویدئویی در خصوص ایران منتشر کرده است.
امروزه با توجه به وابستگی متقابل مردم سراسر جهان در زمینه امنیت و منافع، کشورها به اعضای یک جامعه با آیندهای مشترک تبدیل شدهاند. چین در تکمیل بنای جامعهای نسبتاً بالنده در همه جوانب و در مسیر جدید ایجاد یک کشور سوسیالیست مدرن از هر نظر، در مرحلهای حساس قرار دارد. درواقع، سوسیالیسم با ویژگیهای چینی وارد عصر جدیدی شده است.
متاسفانه دفاع مقدس به عنوان مهم ترین واقعه 40 سال اخیر حوزه نظامی و فرهنگی ملت ایران بازتابی در فضای مجازی و رسانه های اجتماعی نداشته است. به لحاظ آسیب شناختی چرایی عدم معرفی هشت سال دفاع مقدس ملت ایران به لحاظ محتوایی، عملکردی و ساختاری قابل تحلیل و بررسی جدی است.